Monday, May 25, 2009

spa day vs sport day

last weekend i went to dentist, to check my gigi..to make sure all clean, and I can smileeeee for the whole day wif my blink2 teeths...hahhaaha

then ahad pegi manjakan diri ke SPA..memula rasa tak payah pun nak pegi spa nih, coz saya leh buat scrub di rumah sahaja, hurmmm, teringin sebenarnyer..org ckp at least try la jugak..if bagus, leh buat sebulan sekali kan..

pakej spa yg di saran kan oleh owner- pakej rawatan bakal pengantin:

1) sauna limau purut
2) lulur badan
3) manggir badan
4) mandian garam
5) facial
6) mandian aura (bunga)

total RM185

* harga yg berpatutan , compare dgn tempat lain yg ada glamer..pakej diaorg start dgn harga Rm200++ ke RM300++.

saya tak ingat nama kedai dia, coz rekemen by my fren, dia yg set appointment. tp lokasi di Bangsar Utama, sama bangunan dgn Kursus Kawen Zura Akademi Bangsar and near Dataran Maybank.

It is recommended!

sedang saya berspa kan diri, si mr y bertugus lumus di padang bola. huh! lagi nak kawen lagi mau main bola, itam la tu nnti nak bersanding...degil!

saya jer yg berpoyo mencantikkan diri, tp dia tuh buat tak kisah aje..hurmm, laki mmg macam tuh ker??huhuhu..kenapa ek ppn aje kena jaga kecantikkan diri, lelaki buat tak kisah?hurmmm..

ini tidak adil! hehehe..

1 idea?!:

Azrea Syazwan said...

hi fira :)

congrats on ur wedding. alhamdulillah. I'm eija... ur hubby's friend's wife :p my hubby's name is zay@koree.

sorry tak dapat hadir.. we r on standby.. tunggu nak bersalin :)

anyways, saw that u are interested with online shopping. if u have any interest in Coach handbags, u may email the items description and style # to me and i will give u the best quotation :) all handbags come straight from US.

do visit my blog sumtimes :)

congrats again :)

 
Blog Template by Delicious Design Studio