Wednesday, March 3, 2010

air asia promo dtg lagi!!


promo!promo!yiihaaa...!!

tahun nih mmg dah plan dgn husband nk g bercuti ke Sabah..teringin sesangat pegi negeri tuh..hehe, cos bebyk negeri dlm malaysia, Sabah aje aku tak sampai lagi..hhaha..so seblm usia cecah 30 tahun kena jejak negeri di bawah bayu ituu..weeeeeeee..I ajak my family skali (for this yr family trip, tp my abah berlagak sungguh, tak mau cuti2 dlm malaysia, ngade btul org tua nih, sudahnyer plan pegi dgn hubby & anak je la, or maybe kawan2?, sape nk join??hehe)

so excited nih masuk website airasia..tekan2 punyer tekan kena charge rm98 seorg..kekonon confident aje letak infant skali (bakal baby kena ikut), percutian pertama kite bertiga..sekali kena masukkan details baby yg tak kuar dari peyutt ummi nih..camnoo la ummi nak menjawap nih?!nama baby- ok, no prob, no mykid baby ??!, tarikh lahir baby??! ...haaa sudaaaahhh..jawapnyer, tiket baby kena hold dulu. yg penting tiket ummi and abah kasik clear dulu..hehehe..kalu baby takleh ikut, baby tinggal yerr, kasik ummi honeymoon dgn abah..hahahah..baby tinggal dgn Nenekkk.hehe

so InsyaAllah, bln 10 ayuhh pegi Sabahhh...mulai skrg simpan duit!hahah..nak beli pearl and lobster!!hahah..

2 idea?!:

Anonymous said...

bwkla nenek tu skali..apsal nk tgglkan plak :p

fira hamzah said...

Dah offer kat Nenekk, tp nenek tak nak ikuttt..hihihi..nenek srh sponsor tiket blk Sarawakkk..huhuhu

 
Blog Template by Delicious Design Studio