Monday, November 18, 2013

Happy 1-month old!

Semalam genap Harraz umur sebulan. 
Alhamdulillah..
Harraz makin berisi, sampai dah mula rasa lenguh2 tangan dan sakit belakang bila menyusukan dia..hukhukhuk..tapi suka aku tengok dia membesar dgn jayanya. Rasa2 akula byk2 anak la kan, dia yg paling besar saiznyer dalam usia baru sebulan..kekeke. Next week nak pergi bawa ppum utk injection & check up. Tak sabar nak timbang budak bulat nih..hehe
Rutin hariannya masih sama, minumsusu-tidur-minumsusu. Main2 pun kejap aje..bila lama skit bgn dah mengelisah..
Still dalam proses adjust timing tidur dia.ada masa malam2 dia berjaga. Ada masa elok aje tidur, setiap 2 jam bangun menyusu. 
Aku pun still adjust diri sendiri. Takder displin lagi nak pump susu buat stok. Sehari sebotol aje sempat buat. Lain2 masa sibuk aje nak buat2 kerja rumah. Macam orang sihat jek.hukhuk. Tapi start esok kena tanam azam nak buat stok at least 3 botol sehari. So lg sebulan nk masuk kerja dah standby semua susu utk dia..insyaAllah. Kena rajin fira. Caiyokkk!! 
Ok gud nite..

1 idea?!:

noly anna said...

comelnya:)
kalau free singgahla ke blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

 
Blog Template by Delicious Design Studio