Friday, April 10, 2009

checklist again

Overall, I think is 70% done..huhh!mane lagi 30%???huhu

dah siap...

1) doorgift utk para tetamu wanita - done (terima kasih adik beradik ku)
- doorgift utk tetamu lelaki & vip on the way lagi..
2) pelamin & photographer dah byr 2nd payment & following discussion wif them later - done
3) baju sanding dah jumpa & byr deposit, tp baju lelaki tgh proses pembuatan..next week nak call kak zai utk tempah tudung nikah and accessories nikah jugak.
4) baju nikah dah siap jahit, tp penambahan manik2..
5) trial make up dgn kakak & her sifu. next week buat lagi..hehe
6) bersih kan umah baru ku :)

tu aje??

tak siap...

1) hantaran utk kedua2 belah pihak...masih dlm prosess..ujung bulan 4 kena siapkan jugak!
2) baju khatam hold, kena carik kain plak..this weekend kena carik
3) cincin utk mr y.. ujung bulan baru beli
4) tag terima kasih - tgh tunggu nana siapkan, mintak jasa baik teman graphic buatkan coz malas nak g order kat vendor. Mahal!so buat sendiri aje la.
5) borong gula2 utk kanak2 - ujung bulan nih jugak coz beli awal pun takut semut yg makan dulu.heheh..
6) kad jemputan - ujung bulan bakal di distribute pada semua. InsyaAllah.
7) kasut nikah & sanding - InsyaAllah weekend nih jugak akan di beli. Malas nak tangguh2 coz skrg tgh sales bykkk.
8) caterer - tak discuss lagi deco and warna tema, caterer nih buat derkk aje, bencik aku! nak tunggu kite plak call dia, hampehh!
9) nak beli baju melayu utk adik2 laki utk pakai hari nikah. tema kaler hari nikah bg family ialah coklat! ntah camne leh aku pilih warna ni pun aku tak tau..hahaha..beli ujung bulan nih.
10) plan nak g Spa bersama2 teman2 baik ku. diaorg yg arrangekan tempat..tak sabar nak menspa kan diri..sgt2 penat lately!!
11) order cupcakes - nak kena byr deposit. ujung bulan jugakkk :P
12) beli bahan2 utk buat pintu gerbang and deco rumah...awal bulan 5 lah
13) kemas bilik pengantin...huhu..kena start awal bulan 5 coz bilik tuh mcm stor dah aku tgk (bilik adik2 laki)..parah!

wah wah...byk jer tak siap lagi nih..huhu..ini bukan 70%..huhu..50% ape..huhuhu..stress stress..

3 idea?!:

Oimira said...

halo sayang
hehehehehe

FiEd said...

Berusahala..!!! p(")q

-naseb dah lepas, phew..hehe ;p

FiraHamzah said...

hahaha..terima kasih ye pn fed. :)

nnti korang dtg tlg2 skali tau..hihi. tq!

 
Blog Template by Delicious Design Studio