Monday, March 14, 2011

Happy 1 Year!!!

Hari ini harijadi Tia Zahraa Lokman untuk setahun! yeayyy..Alhamdulillah..

Dah setahun ek anak aku? hehe..bangga aku membesarkan anak dengan jayanya sampai la umur dia setahun nih. Syukurrr sangat2!

Tia baru baik demam 2 hari lepas, 3 hari dia demam. sekali dengan selsema dan batuk. package btul. sekarang masih lagi selsema & batuk. risau pulak aku. bila sakit2 nih makin mengada la budak kecik tuh. merengek aje, then nak melekat aje dengan aku. sampai naik angin jugak la. dah la aku pun tak berapa sihat. masih lagi dengan mabuk2, kekadang sampai pening2. kesian pulak dengan si kecik bila aku marah2 dia. ape la dia tau kan..

Apepun, aku berdoa agar Allah swt berikan keberkatan untuk puteri aku nih, semoga diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang diredhai Allah & dilindungi Allah sepanjang masa. Aminn....

ni Tia masa baru lahir
14.3.2010
ini gambar pagi tadi aku amik..before g keje. muka bangun tido, bucukk masyammm!!
14.3.2011
kena 'dera' dengan abah dia
first time pakai kasut..excited sampai di gigitnya kasut dia
dah leh jalan sendiri. start berjalan masa berumur 11 bulan 2 minggu
hadiah untuk si kecik sempena dia dah leh jalan. tapi masalahnya dia tak reti lagi tolak pakai kaki tolocar nih. jenuh pulak kiteorang nak tolak dia. sudahnya dia turun, dia main tolak2 aje kereta nih. haihh!
berebut milo ais McD dengan aku...huhu..dah pandai sedut air pakai straw, tu pasal pantang nampak air ada straw laju aje dia nak..
teman sejati. dengan Aqish.

nota kaki: birthday party Tia kena delay cos Ummi dia tak berapa sihat lagi. takleh nak bergerak aktif. Hope la aku cepat sihat dan leh buat party untuk si kecik comel Ummi nih. Sorry sayang!!
oh, sementara aku tak buat ape2 lagi ni, sesapa yang sudi untuk sponsor birthday party Tia Zahraa, amat la di alu2kan..hahahahaah :P
eloo, saya nak birthday partyyy!!!!~~ plsss plessss..

Dear Tia: Ummi & Abah love u sooooooooooo MUCH! dont be so notyyy ok..

3 idea?!:

KiMoira said...

UMMI WE WANT PARTAYYYY!!

ummi Tia Zahraa said...

hahahhaha..cominggg soon..in progress..hhek hek hek.. :p

Mama Kembar 3 said...

happy belated birthday tia! cute betul laa :-)
sronok laa tia next yr leh sambut bday ngan adik plak yer hehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio