Tuesday, June 26, 2012

Muka budak jatuh katil..

Ahad lepas - si kembar ni setiap hari bangun subuh, pukul 6.30 pg mesti bangun.
Dah kata ahad, aku akan tidur balik..so biar ajela budak dua ni main sendiri..alaa, tidur2 ayam je..sambil cari mood nak bt keje2 umah lps bangun.
Si Hafiy ni mmg lasak, suka memanjat. Sekali dia nk mencapai baby cot sebelah katil. Baby cot stok ada roda punyer so biler dia dh pegang kuat cot tu, bergerak la..haaa, apa lagi...kebabommmm!!!! .....uuuwaaaaa!!

Menjerit kesakitanla dia.. Huhuhu

Aku angkat, pujuk2.. Terus diam..

Pastu korang tengokla muka dia......

Lebam la pipi kanan dia..huhuhu..muka budak macam kena dera..kekekr

Itupun x serik jugak, still melasakk.. ;) haiii la hafiy...ummi pun x tercakap dah dgn kenakalan kamu sekarang ni...

4 idea?!:

siti norsarah Aminuddin said...

hafiy tu abg akan? air muka dia, character dia mcm my amir..

NanAFarhanA said...

alah kesiannya hafiy..kejam laa mummy korang nie..boleh plak gelakkan kat kembar..

aTy _faRed~ said...

alaa..siannyer...naseb baik jatuh katil umah sendiri..tu kalau kene kat nursery tu..kompem ngamuk tu..heheh...eerr..muker seiras betul..susah nak bezakan...:)

FiraHamzah said...

Sarah: Hafiy tu adik. dua2 pun sama je perangai..saling mengikut..huhuhu..dah tak dpt nk control dah aku nih..huhu

nana: hahaha, kalu ko duduk sehari dengan dorang sure ko pun nak tergelak..memacam perangai weyy larr nih..serabut dah aku nih :)

 
Blog Template by Delicious Design Studio