Monday, August 13, 2012

Dua kali botak

Sabtu lepas Lokman nak nipiskan rambut Hafiy yang dah start mengembang. Nampak rambut je membesar, badan tetap halus..kekeke. So nak kasik balance harusla kena trim rambut dia.
Masa nak mesin rambut budak tu bantai dia melalak teruk. Xleh dok diam. Mak mertua pulak g pakai gunting nak kasik nipis so that senang nk mesin, tapi sebabkn budak ni x duduk diam habis tobek2 dah..hahaha..solution terbaik kasik botak licin..balance habisss!!!
Tak pasal2 jadila Hafiy aka Ipin. Si botak licin :p
Bila dah botak ni tgk encem pulak..hihi..
Emo rambut dia dah xde, bantai dia tidur lepas tu..kesian si kecik..
Ber imej barula Raya nanti. Always my handsome little boy :D luv him..
 
Blog Template by Delicious Design Studio