Sunday, December 1, 2013

Warehousesales aje

Biasa la asal hujung tahun aje penuh dengan warehousesales. Semua nak clearance stock. Sakit jiwa tengok!!
Aku dgn lokman sempat terjah Levi's warehouse kat ttdi jumaat lps. Giler tgk jeans harga rm49-rm99. Berbaloi sangat beli jeans kat sana. Tshirt pun jadi rm29 aje..cuma barangan for kids xde langsung. 

Then harini pergi DKSH warehouse, Lokman aim kasut kerja Scholl & dapat gk beli thermo pot Morgan. Thermo pot rumah ni dah berbulan2 rosak, dok masak air cara lama, guna cerek masak atas dapur..hehehe. Lama2 letih nak tunggu air dijerang & simpan air panas dlm flusk. 
Lepastu terus g Pureen warehouse. Kalini aku aim botol susu budak2 ni & skit je stock up toiletrries. Baju bajan still banyak, dapat baju untuk the boys sepasang rm12 aje. Sorang 2-3 pasang. Alhamdulillah. Bergilir2 dengan lokman jaga budak2 dalam kereta.hujan renyai2 pagi ni.settle la weekend dengan meranapkan duit..huhu. 
Apapun ai dah merdeka dari berpantang. Hoooo yeahhhh!!!









1 idea?!:

Laura Kwan said...

Hello,

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers, whether they are pregnant or soon to be pregnant.

You can contact me on laura@lionandlion.com if you want to see the infographic.

Also, please note that:
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.
Best regards,
Laura

 
Blog Template by Delicious Design Studio