Wednesday, January 1, 2014

Happy New Year!! Hello 2014!

Hi...
Lagi sejam nak masuk 2hb Januari 2014. Gigih ni nak update blog sebab nak ada entry untuk hari pertama tahun 2014.hahaha poyo x? 

Apapun Selamat Tahun Baru!!

Aku dah takde masa nak update blog sebab askar2 kecik aku perlukan perhatian lebih dan aku dah mula kerja dengan job scope yang baru..banyak nak kena belajar..ehhh masih lagi dengqn company lama, cuma sejak aku tukar department pertengahan tahun lepas aku still belajar benda2 baru, on going learning process giteww..so nak update blog kat opis memang dah susah..huhu. Apapun aku try update cerita anak2 bila aku rasa nak catit dalam blog sebagai kenangan sepanjang hajat..seronok bila baca balik cerita2 lama yang pastinya banyak dah aku tak ingat. Lagi2 lepas bersalin kali ke 3..banyak wayar2 dalam dah short circuit..kekeke..

Tahun 2013 banyakkan kenangan manis berlaku..lagi2 dapat sorang lagi hero kecik, akhirnya dapat tukar department yang tetiap tahun aku impikan tapi tak berani nak apply, hehe. Dua benda ni sudah cukup memberi impact yg sangat besar dalam kehidupan seharian aku..Alhamdulillah, syukur atas nikmat dunia yang Allah berikan..

Azam untuk tahun ini...hurmmm...takut nak berazam lebih2, cuma lebih untuk kepuasan diri sendiri..menjadi Ummi yang lebih elok & penyabar, hahaha yerla, asyik meroyan sawan aje dgn askar2 kecik aku..penat jugak weyy!! Kesian kat dorang dapat Ummi macam aku nih..haha. InsyaAllah nak jadi lebih baik dari dulu demi Allah taala..aminnnn..

Semoga kehidupan akan datang mendapat keberkatan dari-Nya & semoga menjadi hamba Allah yang lebih baik..InsyaAllah ;) 

Xoxo 
FiraHamzah







1 idea?!:

siti norsarah Aminuddin said...

Babe..happy new year..gigih ko bawak empt angels tu gi mkn kt luo..aku masih gagal. derang x nak behave. camne ko buat eh?

 
Blog Template by Delicious Design Studio