Thursday, May 17, 2012

Macamni punyer orang pun ada ker?

Aku tengah cari flower stands utk walkway wedding adik aku nanti.
Most preferable sewa ajela kot, if nk beli sampai 6 stands memang luar pd bajet arr. Tapi dlm masa sama aku cari jugak kot2 ada orang nk let go flower stands kan, dpt hrga berpatutan boleh arr beli terus.
Nak jadikan cite, aku jumpa blog minah ni. Dia ada advertised nk let go flower stands dia, tapi tu tahun lepas punyer..but still aku rasa x salah nk tanyer, kot2 dia ada simpan lg. Then semlm aku email la dia...

Pagi ni dpt feedback dari dia.
Terus aku menyampah!

Korang rasa patut x dia balas macam tu...sorry to say la, agak x beretika la jugak.
Apsal salahnyer ko cakap benda tu kat rumah bapak ko kat Kelantan tu, so that ko xdpt nak ambil ke, then ko x boleh jual kat aku sebab nnti kos pengangkutan jd mahal ke..or apa2 alasan yang aku boleh terima la.

Tak payah la nak suruh aku g amik sendiri. Ko ingat aku ada xde keje??!

Sengal btul!

Sorry geng, mak tengah emosi..kekeke

2 idea?!:

siti norsarah Aminuddin said...

a'alah fira..tah hape2 la sue ni.. tak beretika langsung..mcm tka betul je

FiraHamzah said...

hahaha,
kan Sarah kan..ntah hape2..buang masa aku btul :)
aku tak balas pun email sengal dia tuh..tak kuasa nak layan :P

 
Blog Template by Delicious Design Studio