Tuesday, April 19, 2011

Book Fair is coming! 22 April - 1 May 2011

Selain ada memacam warehouse sales, ada gak International Book Fair kat PWTC weekend nih. Aku tak daya la nak pegi semua kan, dah la jauh2.

Jadinya aku mintak tolong adik aku belikan buku untuk aku, selain aku kena paw dengan dia, nak beli novel la tu.. hurmmm..takper la, aku kasik laa skit, sebab nanti leh arr aku tumpang baca masa dalam pantang nanti ke.. (macam banyak masa ek nak layan novel tu..huhu)..

Buku yang aku nak cari ialah....

nak tau content buku nih click SINI

Aku & family memang takder pengalaman langsung nak handle twins, since yang cousin aku yang twins tuh pun aku dah tak rapat, jarang jumpa. So nanti kiteorang kena la handle twins nih sendiri2..tergolek ke, terkengkang ke, stress ke semua kena tanggung sendiri..agak payah bagi aku & Lokman gak nanti. Takut jadi mereng pulak kang...(mintak jauh laaa)..So better aku cari ilmu banyak2 sebelum deliver nih..
Buku nih jer yang menarik minat aku..hehe. Hope leh dapat 20% diskaun kat sana. Harga kat MPH RM46.85. Resit leh simpan, claim income tax nanti..hehehe..

Satu lagi buku yang menarik:
RM61.30 (mahal gak ini buku yerrr! :P)

ok la, sesapa yang free tuh, g la book fair nih, sure macam best ajee...mak yong nih tak dapat nak g sana, nak g beli barang2 si kembar dulu..hehehe :P

oh nak tau lebih lanjut pasal Book Fair nih click SINI

Happy Reading! :D

2 idea?!:

mommy akmal said...

kazen saye ader anak twin, mak dier dari chubby terus jd keding :)) gud lux kakak!

ummi Tia Zahraa said...

hi mommy akmal!
hehe..anak sorang pun leh kurus, ni kan pulak kembar kan?? aduhhhh..the good thing is, tak payah penat2 nak diet lepas bersalin..hehe :P

thanks dear..u too..gud luck with your pregnancy & so encem akmal :)

 
Blog Template by Delicious Design Studio