Friday, April 22, 2011

Happy Friday everyone!

Hari ni takder mood nak tulis blog, tapi dah petang2, lagi setgh jam nak balik umah, aku terbuka jugak blog nih..hehe, tangan gatal nak menaip.

Semalam aku MC, tak larat g opis, sebab last week seminggu direct aku g keje, sambung pulak minggu nih, dengan keje banyak kat opis, bontot aku jadi sakit duduk lama2 mengadap komputer. Perut aku dah membesar dengan jayanya. semalam aku timbang, berat badan dah 46kg. yeayyy, back to normal weight! hope twins pun bertambah berat diaorg nih. Tapi aku perasan setiap kali aku lepas makan aje, perut akan rasa tegang sangat2, macam nak extend lagi, pastu keras aje..membuatkan aku jalan dah macam robot! huhu, tu yang tak sanggup g opis, kena ulang alik g toilet pulak tuh. Aku makin kerap kencing, yang tak bisa untuk di tahan2..huhu..

Hari ni aku masuk keje, buat keje ringan aje. tulis minutes of meeting. haha..then selang seli dengan google birthday cakes picture, nak tempah birthday cake si kecik kat kawan aku. heheehe, tapi masalahnya aku tak tau nak pakai tema apa lagi. Tapi dah select la 3-4 design untuk rujukan kawan aku tuh dan mintak quotation kat dia. Nak kena bajet gak harga kek nih. Sebab aku nak order gak mini cupcakes. hehe, over tak?? :P For cake anniversary aku & Lokman, nak mintak Lokman la fully sponsor..hihi (boleh kan encik Lokman??, kek eskremm yerr?? :P) haha, demand~

Jenuh tetamu nanti makan kek aje laaa..haha..

Tu nanti buat final discussion dengan Lokman. Btw, date ditangguh kan lagi ke hujng bulan 5. Alang2, amik date kiteorang nikah. Genap 2 tahun..heee~

ok, tu aje pasal birthday party plan, yang lain blum lagi dipikirkan.

Esok nak g Pureen Warehouse. Sangat tak sabar! checklist kena siapkan malam nih gak. Nanti aku buat entry pasal warehouse nih ek, if menarik laaa. Yang best, cousin2 aku pun nak g skali. Siap buat deal nak jumpa kat sana, pakat borong ramai2. Macam leh jumpa aje ek dalam ramai2 orang tuh. Oh, cousin2 aku pun pakat mengandung tahun nih. ada 4 orang semuanya (setakat bulan ini), date bersalin pun dekat2, selang 2-3 bulan aje..haha.

okla, kang lagi aku merepek, nak siap2 untuk balik. Anything will update on Mondayy..sebab weekend aje blog aku tutup..hehe, masa untuk melayan anak & family.

Till then! bubyeee~



contoh2 cake/cupcakes aku google internet tadi. tapi undecided lagi theme nya..akan di google lagi malam nanti :)

1 idea?!:

KiMoira said...

saya setuju kek eskrem, gambar handbag. (haha mcm la kek aku) dannnn pastikan aku dpt dtg! heehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio