Monday, January 9, 2012

Gambar Family di Peti Sejuk

Haaa..sampai ke dapur leh tengok gambar family aku.
Sayang betul aku dengan suami & anak-anak kan? sampai ke dapur aku nak jugak letak gambar2 dorang..hihi..seriyessss..buat pembakar semangat utk aku masuk dapur dan masak agaknyerr..haha

Aku beli voucher kat Milkadeal dengan harga RM28 sahaja. Harga asal RM90. Ada 6 keping semuanya termasuk kos penghantaran. Murah kan??

Tapi rasa macam tak cukup aje 6 keping, banyak sgt gambar budak2 nih yang aku suka..sampai tak tau nak pilih yang mana..sudahnyer aku kasik extra photo, suruh orang yang cetak tuh pilih yang cantek..haha, hentam aje.

Makan masa seminggu gak la baru sampai kat tangan aku. Pagi tadi baru sampai..excited nak cecepat balik & tampal kat peti ais. Nak letak kat opis tampal gak CPU, tapi rasa lebih comel letak kat peti ais. Nanti if ada promotion online lagi, confirm aku order lagi. Sebab first trial ni menjadi. Memula dulu takut gak kalau2 benda tak jadi..tu yang takut nak beli lebih.

Actually nak beli untuk hadiah kat orang pun sesuai sgt! kan??

utk CNY nih ada gak aku tengok tadi. tapi harga lain skit, RM32 utk 7 keping. Sape berminat leh arr beli. Kat Groupon ada, Milkadeal ada gak rasanya..aku dah lupa dari mana aku tgk pagi td thru email. hehe..korang carila yekkk.

bubyeeee!!~

1 idea?!:

aTy _faRed~ said...

aku suker tepek muka kiteorang laki bini kat peti ais..huhu...besh gak bende tu ek..tak ar gambar tu kotor dek kerana letak nyer kat dapur...:)

 
Blog Template by Delicious Design Studio