Wednesday, November 21, 2012

Musim Durian Crepe

Sekarang musim durian ek?
Sana sini dalam fb, twitter, whatsapps segala mak nenek online nih orang dok post gambar durian bagai..haaa, kat sini aku nak post gambar DURIAN CREPE.
hehehe..aku order dari kawan aku. First time makan terus jatuh cintaaaa..aku suka kelembutan crepe nih..dalam tuh durian berlayerkan dengan whipped cream..rasa2 manis cream dengan durian. kulit luar tuh pulak nipis dan lembut. Yummylicioussss!!!
Kawan aku jual RM5 utk 2 pcs. 1 pc tu sebesar saiz Iphone..heheh..kira berbaloi arr..
Korang nak cuba rasa DC dia nih, leh email aku dapatkan contact no. dia..Dia duduk dia Kg Melayu Subang. Jadi sesapa dok area sana, KJ, PJ leh arr order dgn dia. Yang duduk jauh dari tu if korang rajin mengambil order kat rumah dia boleh arr..sebab dia tak dapat nak personally deliver kat korang. kes dia buat bisness nih sesorang. Bukan setakat DC aje dia buat, cake in jar, cheese tat (berbagai tat), apam polkadot, cakes, cupcakes semua dia leh buat. so tak cukup tangan kaki nak handle and buat delivery service.
Aku dah pernah rasa semua jenis buatan tangan dia - Liyana Harun. semua pun memang sedapppp!! excellent! harga pun tak mahal. seriyesss aku tak tipu..hehe..
Nak lagi sedap, letak ice cream vanila on top of this crepe...pergghhhh terangat!!
Apa2 nak tau email aku ek : zahfiraneka@gmail.com

2 idea?!:

Ryn said...

teringin nak makan sgt...tp jauh sgt laa...

dillashaudin nurul said...

fir..kdila rs liya kene lantik ko jd promoter ko..bgs nye promote nih..hehehe..

 
Blog Template by Delicious Design Studio