Wednesday, November 30, 2011

Berjiwang bersama Ombak Rindu

Pepagi subuh kakak aku berjaya membeli tiket wayang secara online. Yeayyy!!
Malam semalam dia try gak booked, tapi asyik x dapat aje.. Aku bajet memang fully booked la movie ni. Ramai respon nak tgk kan..
Aku jadi excited nak tgk movie ni sebab dah dekat 2 thn lebih kot aku tak jejak panggung wayang..sadis tak??
Esok malam aku dating dengan kakak aku aje.. Heeee..nak beli pop corn besar dgn air coke..pastu kena bawak tisu tak?? Hahaha.. Poyo la pulak..
Ok korang, marila layan Ombakkk!! :)
Nak tengok kat OU new Wing, tiket hari biasa RM10 aje. horeyy hooreyyy!
Aku nak tgk ganding Lisa Surihani - Maya Karin  - Aaron Aziz
menjadi ke tidak?? hehe

tengok ayat kakak aku..
sangat takleh blahhhh..haha
dia email aku e-ticket nih, suruh print kat opis..maklumla kakak aku tuh pekerjaan dia jaga askar2 kecil, tak guna printer..hihi


nota kaki: sorry la, lately gambar semua kecik2, aku update thru ifon, senang nak upload gambar..tapi jadi kecik la pulokkkk..huhu. Bila aku adjust kat PC, gambar jadi pecah. so terpaksala biarkan kecik gitu..huhu

3 idea?!:

Bonda Adam said...

bestnya fira..aku teringin gile nka tgk wayang tapi samsol, my hubby takmoh gi memana w/o our kids..last2 gi playground je la..hehehe

enjoy the movie..nanti kasi komen sket ye

aTy _faRed~ said...

nak tengok jugak cerite ni..sejak pegnan tak pernah teringin nak gi tengok wayang..tapi cerite ni awal2 dah ajak asben pegi..tp memag dah full book..!!ggrrr...
saye dah berpuluh kali bace novel die..memang besh..:)

FiraHamzah said...

Sarah: alaaaa, jom la ikut aku..hihi :) husband aku pun sama, taknak tgk wyg dah..tu pasal aku ajak kakak aku..hihi, husband tlg jaga budak2..sekali sekala kuar without kids babe, kasik relaxkan diri :) ok takper, nanti aku gossip pasal movie nih k.
Aty: bestkan novel dia?? tu yg terpengaruh nak layan movie pulak..mari mari..kena tgk kat wyg aty..hehe

 
Blog Template by Delicious Design Studio