Wednesday, November 30, 2011

Giveaway Comel Lote Collections!

hari ini aku rajin nak join giveaway under comellotecollection dan tintacomellote.

Apa sebab aku nak join? sebab hadiah dia yang comel plus mudah aku nak join. nak nak pulak GA nih tarikh tutupnya hari ini..aiyakk, harusla cepat2 aku buat! demi anak-anak tau, bukan demi mak nyerrr, hehe...kalau menang, memang la rezeki anak2 aku..

measurement height for kids
leh ukur ketinggian anak2 aku setiap bulan..hehe

pemenang bertuah akan dapat bag burung marah..ahaks!

best kan?? untuk budak2 memang best!


ok, terus kepada soalan menarik yang harus aku jawap..

Apakah produk yang paling anda gemar dan nyatakan kenapa?
Jawapan mudah aku:

Produk yang menarik hati
+
+
+
tadaaaaa.......
Kitchen Set

Apa sebab aku suka??
hhehe, sebab anak dara aku suka laaa..
aku ada anak dara yang berusia setahun 9 bulan. Sekarang dah pandai main mak-mak..alaaa, permainan masa kite kecik2 selalu main tu dengan adik beradik & sepupu sepapat kan?? haaa, macam tuh la anak dara aku, Tia Zahraa binti Lokman sekarang tengah galak main dengan sepupu-sepupu dia. Comel aje aku tengok. Main potong2, siap tipu-tipu makan la, masak la..pastu berlakon2 buka restoran la..hhahaa..lawak giler!
Sadisnya, aku tak penah lagi belikan dia permainan masak-masak ni..teringin jugak nak beli macam gambar di atas..tapi...ehem ehemmm..bajet tak cukup la pulakkk..hehe..
Ada rezeki si kecik nih nanti, Ummi beli la yerrrr :P

lagi satu benda aku suka kat blog comellotecollection ni: 

hehehe... Cars Trolley Luggage
cantek kan??? eh bukan cantek..ensem kan?? :P

sesuai kalau letak baju budak-budak masa pergi melancong, pastu dorang sendiri yang tarik benda nih masa berjalan..haha, cute aje!

haihhhh....

mak-mak ni kalau boleh semua benda nak belikan untuk anakkan? nasib baik la duit poketnya limit, jadinya kenala berpada-pada..huhu..
okla korang, marila join contest ni, masih ada masa lagi sampai malam nanti..hhehe..untung nasib sapa la yang tau kan?? jom jom..


penaja oleh :

ok entry dah siap, tinggal nak jadi member google dorang, pastu kena LIKE- LIKE dorang nih kat fb, akhir sekali kena isi form entry GA.

haaaa, classs ko! :)

1 idea?!:

kakyong said...

singgah sini.. gud luck'

jom join segmen.. due mlm ni.
http://www.kakyong.com/2011/11/segmen-rerama-berterbangan-dec-2011.html

 
Blog Template by Delicious Design Studio