Thursday, November 24, 2011

Parking space for Mommies

Pagi tadi aku g Subang Parade, kena g beli voucher gift utk speaker jemputan program lunch talk harini.masa parking kereta, nampakla parking area ni.. Btul2 mengdap pintu masuk shopping mall dlm basement parking la.
Sapa penah parking kat park khas ni? Baguskan?? Memudahkan para mommies g kuar shopping dgn anak2 aje.. Keselamatan pun ye jugak.. sebab ada pak guard warga asing jaga area situ. Tengah aku amik gambar parking nih, tetiba dia muncul. Apa...dia ingat aku ada masalah kot..sgt alert la pulak.

Tapikan,  kalu kite keluar dgn husband & anak2, leh tak kite parking kat sini jugak??? Hehe
Yela lagi2 macam aku ni, bawak askar2 kecik.. menyenangkan la jugak dapat parking depan2 pintu. (hehe alasan malas nak pusing2 cari parking sebenarnyaa).

Notakaki: shopping mall mane lg yg menyediakan parking space utk para mommies ni??  Midvaller & OU ada tak??
comel aje gambarnyer, mommy dgn stroller aje..so ibu2 yg tak bawak stroller takleh la ek parking situ?? (haha, buat2 skema lak aku nih..)
Ada 2 parking khas macam nih utk para ibu
Sebelah tu pulak untuk OKU.
Terbaikkk lah Subang Parade!

oh, kakak aku bagitau, kat Subang Parade nih pun dah ada cinema baru..nama MBO, aku pun tak sure..nanti aku google. Aku plan nak tengok movie Ombak Rindu dengan dia nanti..hehe..cant wait to watch that movieeee..weeeeeeee~

2 idea?!:

aTy _faRed~ said...

tapi walaupon saye ngandung..kalau asben yang bawak kereta tak ley gak paking kat tempat yg dikhaskan..baru ni pernah kene halau ngan pak guard bangla..ggggrrrr.... eerr..maybe perut saye yang tak berape nak nampak kot.. huhu

FiraHamzah said...

aty, agaknyer kott..asal nampak driver lelaki pun dorang tak kasik parking situ. huhu :P bukan senang rupanya nak dapat layanan istimewa nih..hehe. nanti akk nak try la jugak, tgk kena halau ke idakk..hehe :P

 
Blog Template by Delicious Design Studio