Wednesday, December 12, 2012

Wordless Wednesday - Tia & the Twins

Tarikh harini sangat cantek. So nak masukkan gambar anak2..heh, ada kena mengena ke? haha..
tak kisah!
aku snap gambar2 nih masa lepak2 kat rumah..keletah anak2 tak reti duduk diam.



Tia yang chomellll!! :P


nyanyi lagu titanic kottt...siap muncung2 bagai
mamat depan tuh back up singer..kekek


port dorang main sesama..ntah apa ntah suka dok lepak kat situ.
si aariz yang ketua dia
hafiy dengan 'peace' baru dia..kekeke


hafiy dengan gaya peace lagi
haha, macam Tia kecik2 dulu..


seisi membaca untuk Tia
si kembar macam biasa akan mengacau Tia


Tia layan kan aje adik2 dia mengacau
paling kuat pun dia akan menjerit.."ishhh jangan kacau laaa, sibuk aje!!"
tapi adik2 dia buat muka tak paham dan still gak kacau Tia..hahaha


ini semalam. lepak rumah sahaja
Jenuh paksa Aariz tido. Ni gaya selepas mata dah tak tahan nak buka, baru la tidur..
tidur dengan bergaya katanyaa..hekehk


Tia kusyuk membaca.
hasil buku kat BBW haritu.. :)
good girl!

2 idea?!:

Nadra Farissa said...

hi dear...

U can call me Farah.. hik hik.. salam perkenalan jugaks.. ur kids are super gojes too!! About wallpaper tuh u.. korean wall paper kat sblah IOI puchong slalu ada buat promo.. buy 1 free 2 wall paper.. so bleh cover 3 walls.. price utk 1 is @RM 750 so agak utg la dpt utk 3 dinding.. :)

Mama Cyg said...

http://akulahputeriraja.blogspot.com/2012/12/kindergaten-huntinghasil-pemburuan.html

 
Blog Template by Delicious Design Studio