Friday, March 16, 2012

Birthday Celebration for My Little Girl

Seperti yang dirancangkan, nak bawak si kecik makan kat luar sempena besday dia. Tahun nih celebrate sesama kiteorang aje. Kiteorang berlima. Walaupun si kembar tak tau apa kejadah mak pak diaorang buat tapi tetap kena angkut skali dorang nih.
So malam 14 Mac kiteorang peergi Subang Parade dinner kat Dave Deli. Tia suka betul makan situ. Makanan aku dah jadi makanan dia kalau aku order Chicken quarter set. Nasib baik besday girl aku beralah aje laaa..
Masa nak makan si kembar meragam, iyela time tu dorang punyer sleeping time. Jadinya aku & lokman makan bergilir. Lokman makan dulu aku tolak stroller kembar pusing2 area situ. Dorang tak kasik stroller berhenti..nak jejalan sampai tertidur. Ok fine. Lepas Lokman settle, aku lak g makan. Melayan si Tia makan skali. Enjoy tengok dia makan dgn syoknyerrr.

Lepas tu Lokman beli cake aiskrim Baskin Robin. Wahhhh, dah lama tak makan aiskrim kek nih..kat situ jugak suruh Tia potong..hehe, kes restoran tuh dah takde orang, time nak tutup pun..kiteorang last customer..sebabkan duduk kat bahagian luar, so dorang takla halau lagi..kekekek..

Sempat la merasa secubit dua, pastu terus balik. Si kembar pun dah lena tidur..Sampai rumah pun dorang terus tido..kiteorang sambung makan kek.

Hadiah si Tia..hurmmm tunggu hujung bulan arr baru beli. takder masa lagi nak beli. Plus tak sure lagi nak beli apa utk dia...akan dipikir2kan kemudian..hehe..

Tia sayang,

Happy birthday to you..
Doa Ummi semoga Tia menjadi anak yang solehah dan sentiasa dengar cakap Ummi & Abah dan berbuat baik pada orang lain. InshaAllah. Dan semoga Allah swt berikan Tia kesihatan yang baik dan melindungi Tia di mana sahaja berada..Aminnnn...
Ummi sayanggggggggg Tia!xoxo

1 idea?!:

Bonda Adam said...

Tia pandai nye mkn..tak comot pun...syoknye tgk si kembar tu tido..handsome boy

 
Blog Template by Delicious Design Studio