Wednesday, March 21, 2012

Tahniah Adikku!!

Harini result SPM keluarkan..adik aku berjaya dapat 7A's.Dia budak aliran sains. Terkejut aku pagi ni dpt message dari Abah. Announce kt adik beradik result anak bongsu kesayangan dia. sure abah aku bangga.
Masa dpt message tu aku dlm meeting, so xdpt reply. Then lepas 10 minit dapat lagi message from abah. Nak ajak celebrate malam ni jugak kat IOI mall. Wahhh ni btul excited ni. Selalunyer kalau ada agenda makan2 kiteorg buat weekend sbb xnk ganggu time keje.ini x dan dan tunggu weekend, tengah bulan pulak tu..confirm parents aku and si budak SPM tu excited terlampau. Layankan ajeee..
To my sis, Congratulation!!! Nasib baik ko score, kalau tak sia2 kena bahan dgn akk & kak fais..hihihi.
Hadiah tuntut kemudian ek :p

1 idea?!:

Riny said...

sampaikan salam tahniah..he3..:)

 
Blog Template by Delicious Design Studio