Friday, March 16, 2012

Hadiah dari Fisher Price & DiyanaAzman

Rezeki anak2..

Menang GA dari blog Diyana last2 month. Hadiah tuh dah selamat sampai kat opis aku last week. Hadiah post direct from Fisher Price Company.

Yang paling excited nak main adalah Tia..hurmm, sape la lagi kan..hehe..

Suka btul dia dapat tekan2 toy nih, sampai nak kuar g KJMC pun dia nak bawak skali toy nih..itupun aku berjaya pujuk supaya simpan toy dalam kereta aje, taknyah bawak keluar..aisehhh parah btul budak nih.
aku suruh main dengan Adik baru la dia letak toy sebelah hafiy
excited nak suruh buka la tuu
siap nyanyi2 lagi. Aariz atas bouncer tengah demam
budak gediks!
Teruja sebab dah lama aku takbelikan dia toys ada bunyi2..hihi

2 idea?!:

Oimira said...

itu siapa bogel belakang tia? hahaha

FiraHamzah said...

hahaha, Mira tak senonoh!!
hahaa, separa bogel la nokkk..
sapa la lagi kannn..hihi :P ni aku kena crop patutnyerr.. :p

 
Blog Template by Delicious Design Studio