Monday, February 27, 2012

Video: Kids laughing together2

Semalam kiteorang g OU. dah lama giler tak outing sesama..last before sakit HMFD tuh, then every weekend aje ada wedding nak kena attend. takder masa nak bawak kids jejalan.

Video aku rakam masa kat mothercare. Sementara menunggu Lokman pilih puting botol susu TT budak2, aku dok jaga dorang. Then while waiting, Tia dok agah2 adik2 dia..ntah apa yang dia buat sampai si kembar ketawa mengekek2..lagi2 si hafiy..punyer la kuat suara dia, sampai semua orang pun tercari2 empunya suara tuh..sangat comel! bila dorang tgk kembar sedang ketawa dgn Tia, terus dorang gelak sama..suka dorang tengok keletah budak2 nih.

Aku terus keluarkan ifon and rakam gambar & video.

video

Ingatkan dah abis dah kat situ.

Masa tunggu lift, Tia agah2 lagi dorang, terkekek2 gelak lagi. Terus orang semua kerumun dorang..adehhhh!

So cute la korang nih..buat Ummi tersengih2 aje..

Tapi otw balik umah, Ummi naik sawan..tiga2 buat perangai..sebab dah penat sgt la tuh.
Sampai aje rumah, terus lap2 badan kembar, tia kasik mandi - buat susu - then semua selamat tidur xsampai pukul 9 malam..hoorayyy, Ummi leh rest & buat keje2 umah. Kepenatan dorang 4 jam kuar jejalan.

:)

1 idea?!:

Oimira said...

comellllllllllllllll

 
Blog Template by Delicious Design Studio