Friday, January 18, 2013

Link untuk free template for Blogger & App for edit picture

Haaaa..panjang tajuk entry...

Sebenarnya aku nak bagi korang link untuk senarai website2 yang bagi template/background untuk blog korang. Semua aku dah buka..best2..tapi aku kena pilih mana yang tak di block aje kat opis nih. huhu..
Nasib jumpa yang menarik hati..

Akhirnya berjaya juga aku tukar template blog aku..lepas nih dah tak tukar dah sampai tahun depan..hehe..inila dia blog aku untuk tahun 2013. hoyeayyy!!..

nak tau kat mana aku dapat? meh aku share dengan korang..
korang tengok kat SINI
dia dah listkan korang website2 tuh...korang tinggal pilih aje.

then untuk header or photo2 yang korang nak edit or letak watermark korang leh guna application pixLr . Application ni korang taknya nak download kat pc korang, boleh aje guna straight. janji ada internet laaa..heheh..suka sangat app nih sebab sonang.

just upload FREE header yang korang suka, then edit laaaa..

sangat simple! straight forward aje..tak payah nak tukar coding2.

ikut aje tutorial yang dorang tunjukkan dalam website2 tuh..

aku tak rajin lerrr nak tunjuk step by step..huhu..
rajin bagi korang link aje..hehehe..

harap2 membantu! :)

happy weekend korang! c ya! :)

2 idea?!:

Munirah Mohd Ali said...

arigato gozaimas! Saya pon dah ubah template ikut link kak fira bagi tu. HIhihi~~ Tq~~ :D

udenovelty™ said...

Tengs share info.. plan nak tukar template blog hsri ni >.<

 
Blog Template by Delicious Design Studio