Wednesday, October 20, 2010

my lil KIDS

Bila time baik, sangat la sweetttt..
Biler time gaduh..haaaa tengok gambar bawah nih..Aqishhhh buli Tiaaaaa...hekhek..muka nak nangis si Tia kena hempuk dek Aqish..hahah :P

Ni pun Aqish buli Tia lagi..dia nak piatttt telinga si Tia..hepppppp!!!

Both of them are my angels.
Tengok perkembangan mereka membesar depan mata sangat la seronok!
Diaorang nih sebaya (Tia keluar awal 3 minggu). Tak sabar tengok diaorang membesar & main sama2.
ntah kan rapat, ntah kan tak ngam..hehehe..sure ada gaduh2, main masak2 sama, main sorok2 sama..hehehe..so cuteee!!and for sure la mak bapak nih la yang pening layan kerenah korang nanti.
Ada masa diaorang duduk sekali, Nenek diaorang sure melayan dengan pakaikan baju sama, or cari yang sama kaler, makan share sama2..ape Tia makan, Aqish mesti join skali. Pinjam toys, bouncer, jumbo seat dll.
Even dalam angan-angan Lokman pun mesti selitkan sekali si Aqish nih. Ibarat dah macam kembar Tia..hehe..

Doa Ummi : Semoga korang membesar dengan sihat & ceria dan menjadi anak yang solehah.Dengar cakap orang tua and hormat-menghormati sesama korang..InsyaAllah..Aminnn..

1 idea?!:

Fadeadsy said...

sekali tgk mmg ingat kembar ah. i dh excited lebih, haha. rupenye bukan. salam ziarah ibu-ibu. comeynye tia tu.

 
Blog Template by Delicious Design Studio