Sunday, October 31, 2010

Contest Raya: @Gaya Si Comel Berbaju Raya

Contest raya yang dianjurkan oleh gabungan babyibu dan azzamoro  untuk Syawal 2010 @ Si Comel Berbaju Raya
Aku teringin nak join contest nih sebab tahun ini tahun pertama Tia berhari raya bersama-sama aku & Lokman dan juga seluruh family kitaorang. Pulak tuh, pertama kali jugak Tia Zahraa berbaju kurung sedondon dengan Ummi Abah nyerrr..gambar diambil di pagi Raya sebelum pulang ke kampung Lokman. Sebabkan takut baju dia kotor duduk kat lantai, aku letak aje dia dalam baby carier..hehe..
*
*
*
Tia Zahraa binti Lokman
6 bulan

Hadiah-hadiah bagi contest ini ada para penaja yang BEST-BEST & MENARIKSS..seperti ini dibawah :-
sesiapa berminat nak join, jom arr..contest until 31 Oct 2010 :)

3 idea?!:

[-suziey-] said...

salam fira..ingattttt..hehe..slalu jmpa time gathering jek..n borak2 pn jarang..hehe..skali trjmpa plak kt alam maya :D

comelnye tia...good luck tia..bolem enang ni..sweet giler :)

p/s: tula rugi ko xmasuk..klu ko masuk gbr ni mmg bole menang nih..dpt hadiah besar 1 hal..grand prize tu lagi best..:p

mommie Tia Zahraa said...

hahaha..terima kasihhh suzieyy, hope gak dapat menang kan..mane tau ada rezeki tia..ko doakan sama ek :)

p/s : ala bestnyerr hadiah grand prize ko tu..meletuppssss!!! aku nak gakkk..hahah..next time buat contest ape2 kasik roger aku tau..hehee..sure will join. :D

take care babe!

azzamoro said...

goodluck!!

 
Blog Template by Delicious Design Studio