Wednesday, December 7, 2011

Nak dapatkan handbag Coach for FREE?!

Haaa, aku suka benda free ni...sapala yg xnak kan? Hehe
Pagi ni aku tgk kat dealmates ada contest menarik. Just click buy, anda berpeluang memenangi handbag Coach ni.
Satu sen pun ko xnyah bayar, so if x dapat pun x rugi apa. Just for fun :)
Korang berminat meh la join.
First kena daftar kt dealmates, baru korang leh click BUY to join this lucky draw.
Tunggu hujung bulan ni result keluar. Itu aje...
Masuk- http://www.dealmates.com.my/




3 idea?!:

aTy _faRed~ said...

saper tak suker bende free..lagi2 kalau kate nak kasi handbag..!! harus ar teruje.. nak try gak..:)

ibuhebat said...

salam perkenalan.. nice blog! sweet n sejuk mata memandang. akak pun ada wat GA. Cubalah, mana tau rezeki ;)
http://hebatkan.blogspot.com/2011/12/giveaway-1st-anniversary-blog-ibu.html

FiraHamzah said...

aty: hehe, mari mari mari..tak cuba tak tau..hihi :P
ibuhebat: terima kasih kakakkk!! :D ok, jap lagi saya join GA akk, thx sbb invite.. :) keep in touch ya

 
Blog Template by Delicious Design Studio