Friday, December 2, 2011

Ombak Rindu Novel

Tadi beli kt mph subang parade. Sebelum pergi aku call mph dulu,

Aku: hi mph, novel ombak rindu ada stok lg ke kat sana?
Adik mph: ada lagi kak
Aku: owhh, byk lg x dek?(gaya tanye mcm nk borong sakan kan??) hehe
Adikmph: byk kak, ada 41 buah lagi
Aku: hihihi baiklah, jap lg akak dtg sana (dlm hati mmg tergelak, terasa mcm adikmph tu perli aku la tu)

Hahaha

Tula penangan ombakkk rinduuuu!! Seblm call mph subang, aku call mph giant s.alam.. Haha.. Jauh btul aku nak g beli novel ek..Parah sungguh!

Sebab dulu, masa aku nak beli novel Kasih Suci semua tempat sold out. Aku kena tunggu lama skit baru dorang re-stock. Bajet OR pun samala..tapi rupanya dorang dah stand by awal2, kasik order byk2 kotttt..hihi
owhh, masa aku beratur nak byr novel ni tadi, ada sorang kakak ni tengah bayar novel yang sama.. Hehe.. Kira bukan aku sorang aje yg tengah sakit jiwang ekk! Hihi
so korang yang teringin nak baca lagi novel dia, sila la ke MPH..RM19 aje. still byk stok. ig beli kat karangkraf memang cepat sold out. Aku nak buat koleksi novel OR. Kawan aku cakap ada sampai 4 siri. ye kerr?? heeee..lebam la aku berjiwang nanti..hehe..

nota kaki: sekarang nih tengah berlansung pesta buku Karangkraf/Alaf 21 kat Section 15, Shah Alam..huhu mcm best aje kan?? adehh, if aku pegi kang, tersangkut beli novel lagi..ntah bile pulak aku nak baca?? huhu..

nota kaki lagi: tadi aku tanyer adikMph tuh stok byk ke tak sebab kakak aku pun pesan belikan utk dia, dia takmo share dengan aku. tetiba pulak dia pun nak pun koleksi novell..hurmmm, suka ati ko la kakkkk..

3 idea?!:

Bonda Adam said...

fira..so jeles..ko dpt dua2..tgk movie dah..novel pun dpt..hihihi

hari ni aku jejalan kat ioi mall je..tak smeapt menyinggah popular kot2 dah ada stok.

lepas habis baca novel sure jiwang karat dgn your hubby..huhuhuhu

FiraHamzah said...

sarahhh,
aku dah berjaya baca sampai 472 muka surat. ada lagi skit aje lagi..adehh, kurang feel jugak sempat baca tersekat2...keje umah byk giler dgn budak2 lagi..nuxt nk cari yg siri 2 & 3 pulak..haha, over tak aku??
takder maknanyer nak jiwang dgn laki, nnti sure dia ckp aku ni buang tebiat nak mampus agaknya! hahaha
eh, dpt tak novel OR nih kat popular?? :p

Bonda Adam said...

aku order online je fira.lagi dua tiga hari dptla kot..tak sempat nak gi shopping mall dgn 4 hero tu..letih aje lebih nanti.

 
Blog Template by Delicious Design Studio